Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

Something weird ( AGAIN OMG ) my car things the rear lid is OPEN ( but is NOT ) and because it thinks is OPENED, i cannot close my top!

 

HELP

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Fuses, parking brake light on?

You might try the hand crank - just don't bend anything if you hear or see binding.

Likely best to re-calibrate the top once you find and fix the problem. I think Durametriccan do that and perhaps the higher end Autel - worst case you will a shop with a PIWIS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

very weird...........drove it and when i got back started to work..............but know the reverse lights do not work......

 

do you guys know a good electrical mechanic? car was flooded so i always have all these electrical issues

Share this post


Link to post
Share on other sites

i agree - my battery discharges alot on its own - i am not sure if when i did the cable connection i have connected things wrong, hence the mechanic

i am in NY and those Rennwerke  are thieves so i will not use them, if you know people from the forum or a good mechanic let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.