Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Sign in to follow this  
Johnny 247

Passenger front Indicator problem

Recommended Posts

Hi all, new member, but regular visitor to the forum(s)

I have a 2002 986 3.2S that appears to have a fault with the front headlight indicator.  Will work for a while, then put the turn indicator on and flashes quickly to indicate bulb gone.  If I get out and push the headlight down, it will work for a while, then do it again.  I have taken the headlight out, changed the bulb, and put it back in, but it makes no difference.

Any suggestions would be appreciated!

Kind Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

:welcomeani:

 

It sounds like either the headlight socket (in the car body) has a loose wire connection or the socket may be damaged.

Remove the headlight and use a flashlight to investigate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.