Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, ARE due Dec 6th, 2021. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

2000gt

Contributing Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About 2000gt

  • Birthday 09/01/1990

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    ontario canada
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    996TT
    330I ZHP
  • Former cars
    996TT
    E55 AMG
    B7 S4
    06 STI
    S14 240SX

Recent Profile Visitors

570 profile views

2000gt's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Reputation

  1. Thanks for the tips guys I'll give it a try tmro and see what happens. After refilling the unit in the back. Do I need to anything else? Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
  2. Hello everyone. Came on to here to see what you guys think of the situation I have going on. I have read that if I have fluid migration to the front that means I need a new slave... And if I have a stiff clutch pedal I need accumulator... Now my problem is I have non of the problems but I have a leak from where the clutch slave/accumulator is located. The only area I see and feel has a leak is the high pressure supply line from the hydraulic pump. Fluid level in frunk is within spec with now dampnes and in the back it's below the low level on cold/hot. Makes sense as I have had a big leak.. car has been parked for 6months now. Everything feels perfect as far as clutch engagement goes and pedal feel. Car does have newer accumulator as it's 27mm. Not sure about the slave.. I was thinking of taking the accumulator off and working on the supply line. Do you guys suggest anything else I should do or anywhere else to inspect? Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
  3. That looks good in red! Very capable Cayman. Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
  4. You gotta move the oil filter housing and you'll be able to reach it. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. I mean I switched it with another working maf from a different car.. This car has the oxygen sensor extensions instead of sensors for the after cats Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
  6. Hi everyone. I was able to scan the car and get the following codes. P0056 P0030 P0050 P0161 All are for 02 sensors. The car currently only has 2 02 sensors. Would that mean I now need 02 sensors? I have switched the MAF around and it didn't change anything,borrowed a friend's MAF. Car had a buff of black smoke when revved hard and you can easily smell raw fuel-running rich. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
  7. Hi guys! I got a 01 996T 6speed that I am having some problems with and would like the help of fellow P-car owners cars has been sitting for a year. as of late I started working on it. have changed the following parts: -fuel filter -fuel pump -spark plugs -air filter -new gas -coolant flush car did not want to start at first but after changing the plugs it, it started fine. I dont get any codes. It does run ok on idle put once you apply gas it starts to choke and backfire,even though it will rev to redline no problem. I ran it with and without the MAF on but nothing changed. I took the exhaust off to check for clogged cats but everything was fine. It would still choke and backfire. I also have more than half tank of gas but still read below empty on the fuel gauge. my next step was to check injectors and check for vacuum leaks or check for fuel pressure... So has anyone experienced these symtoms before? What else should i test? thanks for input towards this problem in advance.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.