Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Foreteewinks

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Foreteewinks

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    U.K.
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    Boxster 987 /S
  • Future cars
    911 C4S
  1. My 987 Boxster has the above issue . The battery was disconnected for a couple of weeks and now there is no sound from the Radio , CD or multichanger . The Telephone , Navigation or Maps are now unavailable . I have tried the `press 148 ` reset which does not fix the issue , removed fuses 9 and 10 in row D and locked/ unlocked .Nothing ! If I press Main and Trip there are exclamation marks to the left of telephone, navigation etc and the fields are blank but ticks against PCM and Software with the relevant information . I think this is a software or similar issue as the single Cd player,, multichange and Radio all work albeit sound . The Telephone and Navigation and Maps do nothing just an error message . What is my next step ? I think this is not a hardware fault just some sort of software re-set but how do I do it or narrow the issues down without going to PSC and more than likely get told to change an Amp or something for a huge bill ? Appreciate any help from the learned . My first post and I hope I havn`t overstepped the mark asking for help on my first day! The Error message displays : System Error , Amplifier , navigation etc not available then it asks me to ` Confirm ` it ! BTW Thanks 4T
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.