Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

DJL997

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DJL997

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    Lake Ozark, MO
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    2007 Boxster S
    2006 Carrera S

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have a 2006 Carrera S Cabrio that has some sort of gremlin affecting the PCM. When I come out to the car in the morning and open the door I get 4-5 loud high pitched blasts of "static" type sounds from the stereo speakers. And then after starting the car I can't get any sound out of the stereo. The screen on the PCM appears normal and shows radio station info, just no sound. I have tried resetting the PCM by holding 1,4,& 8, but that doesn't work. Once I shut the car off and let it "rest" for a while it will usually work fine the next time I start the car. I have also noticed that it only seems to happen when the temperature is 45 degrees or less. The first few times it scared the crap out of me, now it has become somewhat entertaining to watch the reactions of others riding in my car. Anyone have any insight??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.