Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Ric4s

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ric4s

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    Yorkshire, United Kingdom
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    Porsche 996 911 C4S 2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I am new to both this forum and Porsche, I have just purchased a 996 911 C4S 2003 with 62000 miles, I have just had some fault codes show up while driving slow in my local town, ABS Failure PSM Failure the car cut out when coming to a junction, re started but engine rpm seemed to fluctuate slightly, I parked the car for around 15 min then re started and no code but then both came on again so parked up further 15 mins and re started (car fired but cut out twice) finally started and set off ! Came to another junction and car cut out ( this time car fired but wouldn’t idle which happened four or 5 times) car finally started and managed to get going but was in limp mode with further error check engine the initial time it happened the road surface was quiet rough and I thought possibly a wheel sensor ! I rang the dealer where purchased (250 miles away) they said sounds like alternator fault ? I have a cheap code reader and it says P1516 intake manifold switchover 1 open circuit ( is this a separate issue) Could it be something simple I could solve my self ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.