Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

tominboise

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tominboise


  1. Backstory - 2006 Cayman S. 63k miles.  GT3 TB, IPD plenum, AASCO lightweight flywheel, Sachs spring clutch, Numeric shifter and cables.  Clutch and flywheel have around 500 miles on them.

     

    Car is primarily autox and hill climb car.   We were autoxing this weekend -  after the last couple of runs of the day, the transmission began making considerable rattling noise while idling in neutral with the clutch pedal out.  The noise goes away when the clutch pedal is depressed.  I can't hear any noise when driving the car and it shifts and runs fine.

     

    My co driver (my son) says that he was shifting from 1 to 2 during a launch and let the clutch out prior to having second gear all the way in and the tranny made a "funny noise" when he did so.

     

    Any ideas?  Should I pull the tranny now and send it off for a specialist to look at, drive the car for awhile and see what happens?  Any other diagnosis I should do?

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.