Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

goggots300

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goggots300

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    uk
  • Present cars
    boxster s cayenne s
  1. good day to a all I have a problem with my 3.2 2005 cayenne s the other day it was showing a generator/battery fault on the way home the engine just cut out and I coasted to a stop the AA came out and tried to jump start the car with no effect having got the car home I have changed the battery and the generator but the car will not start (no clicking of starter) upon closer inspection on the dashboard the transmission was showing as in drive but the leaver is in park so the car thinks it is in gear I read the fault code and the code P0864 TCM communication error I can clear the code but as soon as the ignition is turned off then back on the code is there and it shows as it is in drive does any one know if you can manually rest the tcm many thanks nicholas
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.