Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

CIPRIAN CALE

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CIPRIAN CALE

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    Bucharest RO
  • Present cars
    Porche cayenne 955 turbo 2003,mercedes cls 320cdi 2007
  1. My dashbord with the 6 speeds on my cayenne turbo s 2003 dissapeared(blank screen),,,,,the car is in limp mode and the pwis is telling me is telling me a message that is the tiptronic control module,tcu...i checked every fuse...I removed de TCU from the passanger seat,clean it up and also borrow a 2nd hand one from a cayenne 4.5 ,no result blank screen,,,,my version of tcu is 09d927750aa and I replaced it for a test with a 09D927750AG software version S0310,btw PSM in diagnostic mode....and car is going only in 3rd gear think and R only making a BIG clunch sound when using the selector..it's running on reduce power and I cant see my speeds on display!!!!DO i need A virgin TCU tiptronic control unit!???so it can comunicate with my ECU!?The big problem is that nither PIWIS 2 3 cannot comunicate with the ecu it gives error OF SERIAL LINK Comunication on engine!!I repleced the battery reset the steering angle sensor!Tried everyting!!!Any ideea!?Thank you!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.