Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

torresmd

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About torresmd

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    2004 996 TT
    2004 M3
  1. I am installing an amp and aftermarket subwoofer enclosure. I have 2004 bose with nav and sure would like to locate a switchable power lead in the trunk so that I don't have to go into the dash or through the firewall. Is there such a thing? Thanks, Steve
  2. I have exactly the same problem. When I first drive the car it is quite but when the car heats up a bit the squeaky noise returns.
  3. So is the Max983hd not out in the US yet or is it called something else. I cannot seem to find it.
  4. I installed some red gauge faces and now my speedo and tach don't work. I have learned an expensive lesson here unfortunately. Anyone know where the best place to buy a new one. Local dealer quoted me $2300...OUCH! Please help. I need this fixed ASAP. Steve
  5. I just screwed up my gauge cluster putting new red faces on. It seemed pretty straight forward but now my speedo and tach don't work. This is a very expensive mistake.
  6. I just exchanged my gauge faces from black to red. Followed the directions and everything seems straight forward. Hooked everything up and now my speedo and tach don't work. Everything else is working fine. Please help.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.