Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

cayenne11

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cayenne11

  1. Thanks for the tip, will try this. I tried resetting it a couple of days ago by disconnecting the battery then reconnecting but it didn't do anything. My local garage have ordered a new battery as my previous research had led me to believe it could be this - I'm not so sure now - but as they've ordered it in I'm going to replace it anyway as it's about 4 1/2 years old and could be this. Otherwise, does anyone else have any ideas, some people are talking about solder joints, does anyone have any ideas about how to do this??
  2. Thanks for this, by process of elimination, and exhaustive searching on the net, I think it may be the battery and this afternoon a friend and I went through the rather over the top procedure of getting access to the battery and am having this replaced tomorrow. I think this should solve it as the PCM came on earlier today when I'd only be in the car a couple of minutes, so it wasn't even as if the battery had a long time to charge. I'll let you know if this solves the problem and if anyone else has any other ideas in case this doesn't solve the problem I'd love to hear them.
  3. Hi All Having recently suffered the now all to familiar coolant leak issue, and paid for the repair myself - as Porsche wouldn't pay a penny - I came back from a weeks holiday to another problem with my 2006 Cayenne S which has only done approx 40,000 miles; After about 15 minutes in the car I noticed the screen on the PCM would flicker for literally a split second probably every minute, when doing this it was literally a blink and you'll miss it type of thing where the screen looked exactly the same before and after the flickering but after it had done this a few times I turned the screen
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.