Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

mlokeau

Members
  • Content Count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About mlokeau

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    Sydney - Australia
  • Porsche Club
    POC (Porsche Owners Club)
  • Present cars
    996 2000 cabriolet

Recent Profile Visitors

321 profile views
  1. Hi did you ever solve the idle and cut out problem on your car? I have the same on my 1999 C2 manual 996. If so, what was the problem? thanks in advance Mike@ex-lancs.com

  2. Hi All, This is doing my head in. The car drives beautifully with all the power that it needs. Bought it two weeks ago and have been driving it daily. For the past two days it has been stalling as I come from 3rd gear to second and notice a drop in revs to less than 300 rpm then it stalls. Starts straight back up and drives nicely again. It is a tipronic. If I slow down and roll to a stop, no problems. I have cleaned the MAF, throttle body, checked all the hoses, cleaned the emissions thing that hangs on the left of the throttle body, checked the air filter is clean. Any clues or ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.