Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Saadi996tt

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Saadi996tt

  1. I had a similar problem a few weeks ago, I used my tundra to jump start it with similar results (clicking but wouldn’t start). I had to leave the cables connected for roughly 15 minutes to give the battery enough juice to get the car to start. It worked for me and ended up buying a new battery. Hope this helps... Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I had the exact same issue, took it in to the dealer, they couldn't figure it out and wanted me to replace the pcm. I also read every post I could find on the forums and in the end I bought a new battery and that fixed the problem. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Try harbor freight, I bought a set and it worked on my MAF sensor. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Does anyone know how to fix this error or what went wrong. No sound coming from the speakers when fm is selected or cd (nav screen shows the error message). Any help would be greatly appreciated. Thanks, Saadi Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Bought the black set on eBay on the 21st. I will be putting them on this weekend and decided against the color option for the same reasons you listed. Thank you for coming up with a simple fix for our lights. Very quick delivery by the way...
  6. Sounds like a great deal; especially for those of us that have broken tabs. Can you put me down for a set is seal gray if possible. Please let me know and I can PayPal the funds to you or purchase them on your web site. Thank you again for replying back so quickly. Thanks, Saadi
  7. Can any members chime in and help me source a resistor that would work for my application, any help or advise would be greatly appreciated. Thanks, Saadi
  8. Sorry about the double post, won't happen again. I checked from my pc and it took me to the correct page. The resistor i was referring to was on a c4/turbo which looks a bit different and is mounted to the fan housing. Thanks again, Saadi
  9. Hi Loren, The link took me to a post talking about 3 center dash strip removal. Don't know if the link is correct or I'm doing something wrong?
  10. Hi Spender, I read your post about replacing the ballast resistor on your C4s and I wanted to ask you how you went about replacing it. I have an 02 996tt and the driver side fan only comes on high speed when I put the AC on and the passenger side doesn't work at all. I just purchased the new fan motor with the ballast resistor but don't know where to buy just the resistor or how to go about replacing it. Any advise would be greatly appreciated... Thanks, Saadi
  11. Is it too late to sign up? I am in the process of getting them replaced, welded and pinned for occasional track days.
  12. They are made by a company called jack point http://www.jackpointjackstands.com
  13. I use these jack point jack stands especially made for Porsches.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.