Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

driving along this evening in heavy rain and my abs light came on. i have swithced the car off and back on again several times, and it still comes on but not instanly. the pump does work when the light doesn't come on when i have applied the brakes hard enough to try out the abs.

any common faults?

Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

driving along this evening in heavy rain and my abs light came on. i have swithced the car off and back on again several times, and it still comes on but not instanly. the pump does work when the light doesn't come on when i have applied the brakes hard enough to try out the abs.

any common faults?

chec kbrake fluid first. May be low as you may be approaching the need for a brake job as well. When was last brake service??

demosan

Link to post
Share on other sites

I've heard of others having a similar problem with moisture re:rain and ABS lights. seems to be a common ailment. Might suggest blowing the connectors out with air and see if the trouble goes away. If so maybe a bit of silicone grease application to the connectors might be benifical in keeping some of the moisture out.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.