Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

Hello all, been lurking here for awhile, got my first Porsche in October, a 2007 911 Carrera S. Wanted to share this and see if anybody has seen this before. Started my car up the other day and was greeted by discolored pixels in my Central display of the instrument panel. Called a few dealers and no service advisors had heard of the problem before. I am 4 months out of warranty and before taking it to dealer I went ahead and opened a goodwill case with PCNA, took it in for inspection on Thursday at Porsche of Tysons Corner in Virginia. Service consultant said most likely I should expect some level of participation from Porsche with best case being 75% of part. Anyway the claim was denied next day. Not posting here to complain about the denial of goodwill, it is disappointing but I am not the original owner and it is outside the warranty period, but just see if anybody else has had this happen to their cluster.

post-67019-0-06675400-1299455019_thumb.j

Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Hey Don

I do not know what your problem is, but one piece of advice, do not take your car to Porsche of Tysons. I live by their dealership but I always take my car to Rockville for any issues. I had many problems with HBL when I had Ny Mercedes. When I boîte a Porsche the manager at HBL assured me that my problems would not continue when I take my C2S 911 there. I found out that's not the case when I took my car to Tysons and got in a fight with the service manager and he was trying hard to get my car's warranty voided. After I got my car back in worse shape than I took it in and went to Rockville, the head mechanic there spent the first week fixing everything Porsche of Tysons screwed up on my car. The Porsche of rockville has one of the most well known Porsche head mechanics and a much friendlier staff.

Good luck

Link to post
Share on other sites

Those are dead spots.

Lets say that the pixels are not working.

If you take your car to a Porsche dealer they will try to charge you a new cluster unit since they do not sell just the display unit as a spare part.

Best Regards,

Maika

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...
  • 4 months later...
  • 9 months later...
  • 3 years later...

I am opening up an old post but has anyone had a situation where warmer weather has not corrected the frozen/dead pixel situation.

 

Mine has not corrected and the cost of replace the cluster is $3500 plus two hours of labor.


Dealer says a used cluster cannot be installed due to the mileage re-activation needed by Porsche.

 

Thanks in advance.

display.JPG

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.