Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

After driving my 03 996 Cab 51k miles I would always notice a fairly strong smell of oil, even after only going a few miles. About a month ago, I noticed an oil leak and had it identified as the lower hose leading to the AOS. My indy checked the AOS/Bellows and all was fine. They replaced the leaky hose.

I thought that the oil smell would stop, but it hasn't. There are no oil leaks and I check the oil every other day and the computer continues to show full over the past 30 days. I looked in the forum and others had similar issues with answers ranging from "that's normal" to "its the coating Porsche puts on the undercarriage for shipping".

No CEL lights and the temp and oil pressure are fine. Thinking about cleaning out the throttle body this weekend. Any thoughts?

Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Smells like a normal smell to me! :D

Yes, the cosmoline rust preventative and clutch can produce some interesting smells you wouldn't find on most cars...

If the oil level is fine, and there aren't any excessive leaks then you continue to operate the vehicle worry free.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.