Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Sign in to follow this  
porsche34

headlight problem

Recommended Posts

Hello folks...,

Today for no reason the left xenon headlight of my Porsche stop working......only the flasher work so the low and high beam refuse to work.

I have had a look at the fuses A1 and A2....they are OK.

All the other lights work perfectly.

Any idea...could it be the electronic control box behind the light assembly....

Thanks

Robert

2000 C4

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

OK folks....,

After many try i found the problem.....The problem is a faulty Headlight ballast.....

Thanks Loren

Robert

Hello. Both headlights has the same problem.

My Porsche is a 2003 Targa with Litronic Headlights. Low and High beam do not work when the assembly is install.

Nevertheless, the low beam light up when the assembly is off the base. Checked voltages, fuses and continuity.

How do you check the high beam ballast?

Victor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.