Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, ARE due Dec 6th, 2021. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

Hi,

I've owned my 99 996 C2 manual for about six months now and had my share of the usual problems, RMS, coolant header tank etc.

Recently the car has seemed to loose power intermittently and no fault codes are stored anywhere! I'd had a fault with the alarm that required the battery disonnecting and had assumed the computer was re learning positions etc. I've done about 1500 miles since it was last disconnected and unless it has serious learning difficulties I guess it's something else!

The car will either rev all the way through the range without hesitation but seems to be retarded or pull like a train then hang for a split second before continuing.

This isn't a variocam stutter, on Saturday, whilst entertaining a spirited encounter with a integra type R it actually hung at 6000rpm as though a limiter was fitted!

I have a bad smell of burning oil after a high reving excursion and although I may have imagined it I thought I saw a puff of white smoke just after the engine hesitated.

It doesn't seem to exhibit a problem during warm up but of course i'm not pushing the motor!

Any light that could be shed on this before I utilise my local garage for hugely expensive diagnostics would be much appreciated.

John

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.