Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
spg356

Rough Running '98 Boxster

Recommended Posts

Greetings,

Very well maintained 1998 Boxster 5 speed 112k miles. A few days ago I started the car after sitting for a week or so (I usually drive it daily) and upon startup it ran as if missing on a cylinder or two for about 10 seconds, then smoothed out and ran fine. No engine light came on at that time, but two days later it did. I checked the codes with my Durametric: P0446 Porsche code 95 Shutoff valve activated charcoal filter, P1126 Porsche code 356 Oxygen sensing adaption lower load range bank 1 and P1124 Porsche code 167 Fuel pump relay final stage open circuit. I cleared the codes and the light went out.

Today I started the car in the morning and the car ran rough once again. This time I shut it off and then restarted it. Upon restart it ran fine, but I suspect the engine light will come on again soon.

Is anyone familiar with this and what I might need to do? Any help is greatly appreciated.

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.