Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Charles Bradley
      My drivers' side headlight was replaced by the dealership after an accident. It has worked fine for two years since, but recently decided to stop working. I get a "check dipped beam" message on the cluster as a result. The turn signals work, as does a single little light on the outer side of the assembly. The main and high beam do not.
       
      After taking it out to inspect, I noticed that the electrical harness connector on the back was the problem. When I could force it into the headlights socket, the lights all powered up and worked fine, as did the high beam. So a poor connection is the culprit.
       
      One of the tabs on the side of the white connector was broken off, so the connector wiggles in its place. I imagine that the force of the headlight being pushed back wiggled it just enough that it wouldnt' seat into the headlight assembly. But getting that white connector into the socket and then back into its place without being able to get my hand in from the rear of the light was not apparent.  I also noted that the insulation on all the wires was terribly frayed and coming off in my hands as I examined it.
       
      But with a new connector in hand, I don't see how to wiggle the old one out. It slides in from the side on the back of the tray holding the headlight assembly, but is blocked from sliding out all the way.
       
      How do I rectify this?
    • By loganmarriott
      Hello
      Im working on a unique porsche project and as part of it im looking to use the current (>2016) generation 95B Macan LED HeadLights. 
      What im looking for is the Wiring Diagram from the service manual program, so i can trace what needs to be connected to where relative to my 997.1 wiring harness.
      Yes, im aware this will be difficult. Im not looking to just plug and play.
      I already have all the wiring for the 997.1 and 997.2 cars (and a few others)
      Can anyone help
       
      Regards
      Logan Marriott
    • By ciaka
      This is a vid that shows removal of a Panamera headlight.  Easy but useful to refer to, by those not frequent to fixing vehicles themselves.  Can definitely save money here by DIY.
       
       
    • By dlipka
      Hi - I am looking for some help.  The headlights are the litronic ones.
       
      I don't drive the car very often - maybe once a month and often this is in the daylight.
       
      I had a headlight globe 'fail' about 12 months ago.  I replaced it and everything seemed good.  Then it stopped working.  Then it started working.  Then both headlights stopped working - some of the time.  I am beginning to think that this is possibly not a globe problem.
       
      Any suggestions?
       
      Thanks,
       
      Derek 
    • By BENC911
      I am getting this, i think it is related to a fuse that is not working but i cannot find the fuse that covers that.
       
      i had other failures but electrically they have been fixed one by one, car was in a flood.
       
      ideas / suggestions?
       

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.