Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By jbabington
      Can I simply remove/pull out the variocam actuator in bank 2 (or bank 1 for that matter) to possibly clean or replace then simply insert back in without doing anything else? I would like to do this to trouble shoot to see if I can get the actuator to engage with Durametric (of course the engine will not be running).  If it doesn't engage then I would then move to the the solenoid.  I have seen videos where they can be cleaned and start working again however the videos I've seen have the variocam actuator completely taken out and set on a work bench.  My concern is if I do this wrong I create a larger problem when inserting back in.  Any advice, thoughts, questions or comments?
       
      Thanks,
       
      John
    • By Ezampese
      I got a Cayenne and need some help about 2 control buttons on the front roof light control.
      the center button controls the Interior light, ( ok that is in owners manual )
      the far left and far right control Map lights, ( ok that is in owners manual )
      and the right and left buttons??? seams one is for comfort light dimmer, and the other one?? one of them are missing in owners manual.
      Thanks for help!!
       
       

    • By FStallcup
      Having an issue with the heater in my 2000 Boxster S.  It fogs up the windows when the heater is on.  If I turn the AC button on the fog stops but the air temperature is no longer hot or warm even.  The moisture coming out seems to have an odd smell to it.  It's either old nasty water or perhaps antifreeze.  Any help would be greatly appreciated.
    • By gagamabay
      Dear Sir and Madame, 
      Could you please kindly advise me where can I find replacement LCD monochrome display for my Carrera 997 A/C control.
      Unfortunately, it was damaged while replacing the control buttons. 
      I have the precise dimensions of this display (screen). 
      Thank you very much!
      Alexander L.
       
    • By chkenglight
      2002 Porsche Boxster S, 6 speed, having a strange problem where the heat only comes out if I put it on hi, then it gets hot as all hell, have to turn the fan down.  If I click the down button the first temperature it sets it too is 85.  Then its cold.  If I lower the temp it gets colder and colder, AC works gets icy cold putting the temp the other way.
      But no warm air, only hot air, and only when set to HI.  Any thoughts on what to look at?
       
      Thanks!
       
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.