Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
UTLaserSailor

Reverse Light Issue - Tiptronic

Recommended Posts

Hey All,

I've been searching a few places trying to locate the root cause of my 987 Boxster Tiptronic's reverse lights not working. On most startups, though sometimes later in the drive when I select reverse, the car throws a reverse light error and I get no backup lights. It's intermittent, but tends to happen more often than not, particularly when its over 70 degrees outside.

I've swapped bulbs a couple of times (including buying OEM bulbs from Suncoast), and it doesnt appear to be fuse related as that fuse hits a bunch of related systems. I understand that the manual tranny has a reverse light switch on the tunnel, but any ideas about the Tip? The closest thing I can find is a transmission position switch (Part Number - 986 325 612 01). Think this could be the offender? What about a bad relay somewhere? Any thoughts or help would be appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.