Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

Hello again.

I have a broken PCM 2.1 in my turbo (2005)which i need to give to repair.

In the meantime i install the old PCM 2 from my cayenne s into the turbo.

The connections seam almost the same. Except this unit has a additional blue fakra GPS / SAT plug.

Radio working.

CD working

Navi is starting but it cant find my current location. No GPS Signal!?

I bought a GPS Antenna from ebay. Connect it with the blue connection at the backside if the unit but still no signal. Can somebody help please. Thank you

Link to comment
Share on other sites

    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Apologies to hijack this thread,

 

I bought an '03 Cayenne recently and have been trying in vain to get the SatNav to work.

 

It is a PCM 2.0 unit with S/W version 3.0

 

On the status screen it shows no satellites.

 

I have tried the 148 reset,

I have tried pulling fuse 11 on the right side (10A)

I have replaced the GPS antenna in the rear spoiler with a new module from Porsche.

I have tried the 148 reset again.

 

The second reset after changing the GPS antenna the clocks briefly changed to the correct time before reverting back to the usual 12.30 that they always start at.

 

Any advice on what to attempt next is greatly appreciated

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.