Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Sign in to follow this  
dcruz90

Turn Signal Fast Flasher, but Hazards Flash Normal

Recommended Posts

Hey Everyone,

 

i have an issue with my turn signals flashing fast when the turn Signal stalk is either right or left position. However my hazard lights flash at a normal pace? Does this mean I have an issue with the turn Signal stalk? I've read that the Hazard Flasher button on these cars is on the same circuit.  All my turn signals and bulbs are working. Car is a 2001 Turbo.

 

thanks,

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Gee_Ell
      Greetings everyone, 
      (This is a noob question! However, since I have not yet found a decisive answer I turn to the community. Please direct me to the correct post, if it exists! )
       
      Carrera 4S 2008, 997.1 was put on hazards for 24 hours.
       
      Afterwards, it appeared the battery was dead as hazards had gone off. Remote unlock was non-functional. 

      I plugged in the CTEK trickle charger ("car mode": 14,4V / 3,3 A) in the cigarette igniter. The car immediately exhibited the following behaviors:
       
      -hazards lights flickering regularly, at approximately 3-4 Hz
      -hazard button flickering at the same pace.
      -Sport chrono's hands waving around erratically
       
      I left the car in that state for 5-7 hours. After that period, I pressed the hazard button and the flickering stopped. I assumed the car was now charging. 
       
      Coming back to it 10 hours later, I unplugged the trickle charger; the battery was still dead. 
       
      I replugged the trickle charger, on car mode, and the flickering resumed. I gave it 12 hours. 
       
      This morning, I observed the flickering was still on. I tried to turn on the engine, to no avail. The car key remained locked in the ignition. 
       
      I could not pop the hood in order to obtain a voltage measurement from the battery's poles. 
       
      My hypothesis is that the electrical system is in a faulty state and needs a hard reset, before charging can occur. Perhaps I also need a different piece of equipment. 
       
      Any help... HELPS!
       
       
       
       
    • By dyerhaus
      I could use a little advice here. I've got a 4-post steering column that I want to install on my 986 Boxster to get my OBC functionality. According to Pelican Parts and multiple forums, I need to get these two parts from Porsche: 999-650-056-40 - Connector, 999-650-057-40 - Connector Cover and these two parts from VW: 000-979-009 - Connector wire and pins for stalk, 000-979-010 - Connector wire and pins for cluster.
      Once I have these parts the instructions indicate to make a wire harness out of them.
      My local VW dealer didn't have them in stock, but they've been ordered. Porsche, on the other hand, shows that both part numbers have changed to a single part number. Unsure if it's the right part, I ordered it anyway.
      I'm wondering if anyone knows the correct parts that should be ordered. But, really, I'm baffled as to why Porsche doesn't have a singular part number for the whole thing? If you bought a Boxster from Porsche with the OBC option, did it not come with the proper wiring harness? Did Porsche themselves buy parts and splice them together to make a wiring harness for their own car?
      It's all so frustrating!
      I was really hoping someone could clear this up as to exactly what parts are needed, especially since the part numbers have changed and possibly the parts themselves.
      Cheers!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.