Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Graeme Tate
      I hate my pig but I love my pig, can anyone please help me before I send it for scrap. Over the space of the last 4 years of ownership my car has been in the Porsche dealers for 2 years in total with suspension problems, to cut a long story short this is now sorted and was due to a faulty replacement air bag being fitted. Moving on after 3 months of (almost) trouble free motoring this is what’s happening now and would love some advice as the closest porsche dealers is over 200 miles away from me.

      When I picked up the car from Porsche  it ran out of petrol before I got to the garage at the end of the road and although I filled it up it  the engine warning light remained on I assumed this was just fuel related and drove home with it on and reset it when I got home.
      Wind on a few weeks and the engine light came back on and gave me a camshaft position sensor error p0016 so I sent the car to my local Porsche mechanic who changed out the sensor and did a full service on the car including plugs filter oil etc etc. All this time the car has been running fine but as I wanted the sensor light out it was changed. However after changing it out the light came back on almost straight away. The car has been a bit sluggish to start sometimes and sometimes on pulling away from a stop has also been hesitant. 
      This was about 3-4 weeks ago and now it is worse again, at tickover it’s noisy, it doesn’t like acceleration and is running really rough although if you are going over 50mph it doesn’t have a problem and seems to run fine. The EML is now flashing rather than being a solid light. I attach a video of it running.
      Any thoughts would be a help before I decide to get it hauled back across again 



      Sent from my iPhone
    • By StevieG
      Hi Porsche Gurus
      I’m trying to troubleshoot a little issue I have that just my drivers door courtesy lights (and drivers sunvisor light but not sure if that’s different issue) don’t work, both the red and white ones and only the one door(rhd car) 
      now ive checked the common things like all the fuses and the wiring to see if they were damaged or corroded but they seem fine,
      The one thing I would like to check but can not find any info on is where or what is the switch or sensor that tells the lights that the door is open to turn the lights on? 
      If I can find that then that will at least eliminate all manual fixes that I can think of unless any of you have come across this before, if it’s something simple and I look like a fool for not thinking of it then I’m happy to be a fool as long as the lights work:)
      any help would be much appreciated 
      thanks 
      Stevie G 
    • By Hella-buggin'
      2006 997.1 S 
       
      I'm installing an AIM Data logger and want to add some additional Oil Pressure Sensors for monitoring.
      I've been told that the OE location is in the upper right corner of the 456 Bank and that there is a tapped and plugged location 
      on the lower right corner of the 123 bank. I figured that would work fir one and I was hoping to add an additional one somewhere that would give me 
      a reading closer to the sump. The goal is to differentiate between G Force effected readings and if I'm running the sump dry.
       
      Any suggestions?
       
      Thanks,
      Mark 
    • By yeeha68
      Hello All,
      My A/C has been getting warmer over the last week to the point of just warm air.  The compressor is engaging as I can see, hear, and watch the tach drop slightly as it does.  I figured it just needed a quick recharge, but the low side pressure is ridiculously high at 90psi.   Before I go and pull the world apart does anyone have experience with this scenario?  Does this point to a bad compressor or Refrigerant Control Valve?  I'm not really finding anything in the search dialog.
      I have a vacuum and used it on other cars, but have never seen this "overcharge" high pressure issue.  I guess I'll try to lower the pressure first, but I have my doubts it will fix anything.
      Thanks in advance for any input.
      -k
       
    • By Awamlehmain
      Hey everyone, i own a 2010 porsche Boxter 2.9L with the PDK transmission.. yesterday after leaving the car for a 4 days i started it and went for a drive.. when i turned it on again, i got a warning message “emergency transmission run” and the car became very jerky through gearshifts and wouldnt accelerate properly.. after turning it on and off the message went away and it drove just fine but then it kept re-appearing mid drives and becomes very jerky and clunky...ive noticed since i had the car that the gearbox was sometimes clunky or would make a noise when changing gear but the dealership said that was fine and normal since its a PDK, the car is at 59,000km so its time for a transmission fluid change... could this be a low voltage problem, or transmission fluid? The reverse gear works just fine.. has this happened to any other owners?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.