Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

I recently purchased a 2004 Cayenne Turbo.

 

Since I live in Colorado, heat is important this time of year. I took it for a test drive, after taking delivery, and there is no cabin heat. The engine temp is at 180 but it's blowing nothing but cold air through the vents. This is on both driver & passenger and all vent positions even with the control set to "HI" on both sides.

 

The coolant level is fine.

 

What could this be? Does the '04 Cayenne have a heater control valve? If so, where is it located so I can test it?

 

What else should I be diagnosing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Hooked up my new Durametric and the following HVAC codes were stored. 

2100 - Servo motor for footwell flap
1809 - Drive motor for temperature valve left
657 - Servo motor for central vents
1592 - Air quality sensor: Open circuit/short circuit to B+
1336 - CAN comfort OFF: No signal/communication

Can anyone tell me if there is a common issue here that would lead to all of these faults?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.