Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Recommended Posts

 

Clam shell molding separated on drivers side when the clam shell got caught under the top when it was in service mode . There is a rubber sleeve inside the molding. Can this be fixed by jb weld or clear epoxy i think it will catch in use. see picture . Thanks

81fed775a280029728ea57c7b7907435.jpg

 

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

 

 also need to change aos ,oil in intake.

 

 

Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Clam shell fixed, replaced aos was making hissing noise ,car struggles to stay running backfire and stalls, less smoke but still some . Cleaned out as much oil in intake as i could. Tempted to take tb out again.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Link to post
Share on other sites
Clam shell fixed, replaced aos was making hissing noise ,car struggles to stay running backfire and stalls, less smoke but still some . Cleaned out as much oil in intake as i could. Tempted to take tb out again.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk


It was an air leak on tb connections! whew.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.