Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By herm5000
      List Mates, I have a 2002 996 c4. When my Air conditioner compressor is activated the volume of air coming out of the vents is decreased dramatically.  It still blows cold but just very very low volume or amount. I have had it recharged , checked leaks , replaced condensors etc but nothing changes. As soon as you switch the ac off ( snowflake button) the volume of air through the vents goes right back up.  Volume of air is fine on heat , defrost etc.  I have never had this issue with any other vehicle. Any ideas as to what the problem may be?
    • By freddyc
      Hi all,I know that there has been a lot of talk regarding fitting rear speakers to a 981 Boxster . I have a 2014 GTS with sound system plus and I am very keen to add speakers behind the seats to fill in the sound. Is there a way of either enabling the fader on the PCM and then wiring the rear speakers to the amplifier under the seat ? Alternatively,connecting the rear speakers with a resistor of 16 ohms in parallel with the front speakers?
    • By troyporsche
      hey guys , past couple months my cayenne s 04 air suspension warning light has been on, after a minute of driving. when i try lowing or raising the vehicle, the front end works fine but the rear suspension stay stationery in raise mode. even when using the diagnostic to force the rear to lower nothing happens .fault codes in the level control system was for rear suspension holding valve . so i went ahead and replaced both rear holding valve and recalibrate the suspension. it worked fine for two months .now the warning light is back the rear suspension is stuck in high and not lowing.
      new fault codes p1780 , 1400 
      im unsure what to do. do i replace the valve again or is there some else wrong 
       
      what do you guys think?
    • By John Kelly
      I have a 2004 C2 CAB with 120K miles.  I am getting bits of black foam material coming from the air vents and from under the dash.  Where is this coming from? and how can I fix it?  I was told there is a foam "pad" on the air flow box under located under front hood near battery.
    • By mike_85142
      This just started - When you turn the key to start the vehicle, there is a noise (hum) from the sub-woofer that's stays on until the starter cranks.  When the car starts, everything related to the radio is normal, but the LED on the Rear Defroster switch stays on all of the time.  I was told the Rear Defroster relay is bad so I purchase a replacement.  I'm having a problem locating this relay.  Is it located under the dash or behind the rear seat?  Which relay is it?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.