Jump to content
×
×

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Bobbou65

11 ctts. No indicator light for 4x4 t switch. / code 02404

Recommended Posts

Posted (edited)

I bought a 11 ctt went to dealer for recall on adjusters and bolts. Picked up and drove 5 miles then dash lit up like a xmass tree. Brought back and they won't admit it directly but they said cams were off ( not set correctly) Picked up again and 1/8 mile away. Light came on again. Now for vac leak. Brought back and it ended up being that they pinched the valve cover gasket. They fixed and changed a few vac lines. Drove away again and check engine light came on again, now code p2404. They won't return my calls and basically told me they are done fixing it,  here is what scanner says

"Leakage diagnoses pump/reed switch"

the only code that was coming up when I brought it to dealer was " slow cam response " so I had them change both cam adjuster solinoids when they were in there. 

Any thoughts on what I should look for?

purdge valve has been changed also

Edited by Bobbou65
Wrong spelling

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

Wonder how much the cams were off?  If the cams are far enough off valves will get bent.. there is valve to valve collision. There isn't valve to piston collision on the turbo due to the clearance being greater for the lower compression on the turbo engine.  BTDT, ended up with 2 rebuilt heads with about 12 valves replaced..  and all the valves removed, cleaned and checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't believe they were off to far probably just one tooth but enough to set a code for a camshaft and crankshaft not aligned. There's no skipping anything runs great now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.