Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

224STU

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

224STU last won the day on July 5

224STU had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About 224STU

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    leicester england uk
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    997 3.6 cab, jaguar 3.0 xfs, ducati 996sps, ducati 996 harley davidson breakout .
  • Former cars
    911 sc , 964 cab, merc cls, xk8, range rover sport, s type v8

Recent Profile Visitors

436 profile views
  1. hi all ,, looking for some advice,, the airbag light fails to light up when key inserted or ignition switched on. its been stood for a few months without use but iv kept the battery optimised, it was plugged into a piwis last year to reactivate the heated seats and headlamp wash as the battery had been flat for a while, they did a code scan and the only fault was nearside rad fan innop, which iv replaced, so 7 months ago no srs fault codes ,, now the system check malfunction light does NOT come on at all, also were is the srs ecu located,, thanks
  2. Hi all,, had a tension cable snapped at the rear eyelet due to corrosion,, it runs front to back through the roof and runs above the side windows,, has any body got any advise on the changing procedure for these ?? I am a mechanic so know my way round but any advise would be more than appreciated. Thanks Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Whoops ... 3.6 sorry folks Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. hi all , the factory fitted option on my car seems to work in reverse, the tell tale light illuminates on start up and appears to be in quiet mode, i hold the button in for 4 or 5 seconds and the light goes out and the volume increase's. if i feather the acceleration it stays noisy, but if i accelerate any thing more than moderately hard the tell tale lights up and it goes quiet,,, any idea's or suggestions pleaese,, thanks
  5. hi could any body advise me what viscosity oil is best for my 3.9 997 , uk driving , thanks
  6. Sent my head unit to maple,, a mates offered to let me try his head unit in my car out of curiosity,, would it plug and play or are they coded to the car ?? Thanks Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Were do I get the codes from ?? I don't know if they did or didn't check that,, but I mentioned in a earlier thread the piwis did and individual wire check and it came up with a wire in the MMI had lost its ground. Also iv found 1 of the terminal pins on the telephone module had corroded its self of the module, so it's quite apparent that's not going to work which doesn't bother me that much, but I guess this could be the wire that's lost its ground ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Well plugged the 2nd hand amp in and still exactly the same ,, tried 148 and still the same,,, optic loop should come tomorrow so il try linking that to the individual units and see what happens then,, if no good I'm stumped !! Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. 1st bit of good news iv had lol amp might be here tomorrow.. il let you know how I get on.. thanks for your advice Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. You know your stuff [emoji106] Here's the part number of the amp out of my car 997.645.334.22 Date stamp 27/05/2005 . Totally different to any numbers you quoted ,, Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. It's exactly the same part number as mine so gotta b the 1,, what do you mean by bricked ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.