Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

KobyVR46

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KobyVR46

  1. Hi, I am new here, I tried to describe my problem on others 911 forums, but without success.. So, my car is C2S 997 with 6 speed manual, 53 000km, I am 2nd owner. But I have problem with interesting noise from front part of car. I thought that its worn front strut mount and bearings, but I did a new and no change... ? Good thing is, that the car do this noise also on jacks for better searching. Today, I dismounted one more time front shock, wheelhouse for check the A/C pipes and lots of parts in trunk. I don't understand where is the problem, but in my opinion noise come from somewhere in the middle front, near the tank. Very interesting is fact, that after first few kilometers this noise disappears! Sounds like balls, or stones, but why disappear after 10 kilometers? ? i don't know anymore.. ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.