Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

MPienta

Members
  • Content Count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MPienta

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    NorCal
  • Present cars
    Boxster S
  1. Greetings, I have a 2001 Boxster S (6speed) and replaced both rear axels recently. The passenger side axel has leaked grease on the outer CV joint on two new axels I have installed, after only a couple of hundred miles of driving. The leak is at a “metal seam” and not due to the boots. See picture . The replacement axels were decent aftermarket variety using two different brands. I’m wondering if I just got unlucky with the quality of the replacement parts or if some other issue, such as a bad wheel bearing, is causing the failure. I assumed that left and right side axels are interchangeable but I sometimes see the OEM axels listed specifically for left or right side? Any thoughts?? Thx, Michael
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.