Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, ARE due Dec 6th, 2021. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

GForce83

Contributing Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About GForce83

Profile Fields

  • From
    Mclean, VA
  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    2000 911 Cabriolet

GForce83's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Reputation

  1. awesome! Thanks for your help. I will replace the lock assembly.
  2. Hey guys - I'm running into a strange problem where when I turn my car off and take my key out, my electrical system stays on until I hear a mechanical click. I'm assuming this is from the lock assembly. Sometimes that click takes a few seconds, sometimes it's prolonged to a few minutes. I've replaced the ignition switch before and it seems to have worked for a few weeks, but then the problem returns. Does this mean it's the lock assembly? I have no problems starting my car or pulling the key out, only when I try to turn off the car. Also, not sure if this piece of information is important, but when I take the key out, I can't put the key back in until I hear the click. Thanks for your help!
  3. Hey guys - I'm having a (seemingly strange) problem with my car. Searched the forums, but I'm not even sure how to search for this issue: Basically, when I remove the key from the car, the electrical system stays on for a full minute sometimes (radio, lights, etc). Normally, I know it'll stay on for a few seconds when you remove the key, but the longer I wait to fix this issue, the longer the electrical system stays on after key removal. Any ideas? Is this linked to a faulty ignition switch? Appreciate all the help. Thanks.
  4. I originally removed the bumper and cleaned the radiators, but was still noticing the problem. I found out it was some crap stuck between the radiator and the condenser nothing else. I took it to the dealer and they cleaned it out for me. Thanks to everyone for helping me out.
  5. This is exactly what I'm looking for. Thanks so much for the info. I'll let you know what I find out.
  6. Hey guys - quick question for you. I have a '00 996 cab with 44k miles. When I drive on the highway, engine temperature runs completely normal at 180. But when I slow down in traffic, is slowly eases up to 190 and then when I drive again, it slowly goes down to 180. It doesn't sound like a waterpump issue. Does it sound like i need to clean my radiators?... i hope it's nothing too major. I just noticed this a few months ago. I changed the coolant and it hasn't helped. I live in TX and the temp is already upto 90 degrees. Let me know what you guys think... Thanks!
  7. Loren - that was amazing. i would give up my first born child to have your knowledge of porsches. All i did was unconnect, blow on the connectors a couple times, connect, and it worked. Thanks so much.
  8. So I was driving in heavy heavy rain on the highway when I pulled over to get some gas. When i got back on the highway and hit 75, my spoiler would no longer go up and the dash spoiler light came on. I stopped and tried to operate the spoiler manually with the switch in the footwell and the light came on again and it still wouldn't work. Does anyone have any ideas what happened? I hope the water didn't short any circuits. Thanks for your help.
  9. Bad relief valve or bad sending unit are common causes. Do not assume that your gauge is accurate. What is your warm idle pressure? Idle is about 4.5. What does the relief valve look like? I have a feeling mine's leaking oil. Actually, I just spoke to a guy from PCA and they told me that the dealerships are running 0w40 now for these cars, so i guess being in hot Texas and running 15w50 is going to bring the oil pressure up a little bit. My manual said 15w50. That's probably the problem. I'll let you guys know if it's anything else. Thanks a lot for your help.
  10. Bad relief valve or bad sending unit are common causes. Do not assume that your gauge is accurate. What is your warm idle pressure? Idle is about 4.5. What does the relief valve look like? I have a feeling mine's leaking oil.
  11. Do you guys know the causes of high oil pressure? My oil pressure gauge reads 5.5 bars under normal driving conditions (2-3k rpm). Is this something to be worried about? I've called a few mechanics and they told me I should bring my car in, but I just wanted to double check if this is normal. I'm running 15-50 oil in Texas. Thanks for all your help.
  12. I recently noticed the increased oil pressue on my gauge (4.5 bars at idle and 5.5 bars under normal driving conditions) as well as a small leak on the left hand side of my engine (looking up underneath the car) coming from some type of oil line, and I can't help but think the two are related. I don't know these cars too well but I think there may be a clog somewhere. I was told it could be the oil bypass valve?? (Never heard of it) Does anyone have a labeled diagram of the the rear underbody of the car? There is oil residue in the circled region and it is leaking from a line right under the airbox where the arrow is pointing. http://img101.imageshack.us/my.php?image=engine2fe0.jpg Thanks.
  13. Hey guys, There is some severe squeaking from my rear brakes. No brake sensors have gone off and it seems like I have enough brake left to not need new ones. Is there a quick fix for something like this. I scanned the forums, but could not come up with anything i could use. Thanks.
  14. Do either of you have the short shifter fitted to your cars ? Nope, I don't have a short shifter. My car is completely stock.
  15. Hey guys, I recently purchased an '00 C2 Cab with 35k miles on it. For some reason, when the car is cold, it's really hard to shift into second gear. The problem doesn't happen all the time - just sometimes. I flushed my tranny fluid and it helped a little bit, but it just feels like there's a notch when I'm shifting to second. It's definitely not as smooth as when I shift into 4th or anything. Anyone have any ideas? Thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.