Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Clovis911

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Clovis911

  1. No A.N.T.S, for us!

  2. One starbucks to the next

  3. Watch me blossom!

  4. listening to Wife speak at church meeting, WOVEN. At Living Praise Christian Center in Chatsworth

  5. 47 is the new 30......Thanks to all who care:)

  6. Headed for SD....holla peeps in Diego the P-car is on tha move!

  7. sometimes we just have to try!

  8. just had a Turkey burge(carls JR)r w/ guac with a side salad (instead of fries....excellente!

  9. Rain, Rain and less Rain!

  10. Just signed up for Bible on my Touch. Very cool

  11. Had a great time today at MM!

  12. I have slate grey too, beautiful color. :) I'd suspect the cover you use. Do you leave it on in direct sunlight? During/after rainstorms? Is it fading on your front hood or rear engine cover? It could be deteriorating clearcoat on a paint repair. The factory clearcoat is pretty robust unless you leave it sitting in the desert sun for months at a time or expose it to solvents or other abrasives. It's quite possible that a good polish can fix this problem. Go to a local auto shop and pick up some Meguiar's fine cut cleaner #2 or 3M rubbing compound (both are readily available polishes and have a medium cut), along with some microfiber applicator pads and microfiber towel. Wash the car, then pick a small section (2" or so) of the dull paint and with a nickel-sized dab on the microfiber applicator, apply the compound in a firm , even swirling motion for about 10 seconds and then lift. If your applicator has grey paint on it stop immediately, that means the dullness is caused by your clearcoat wearing off. If not, continue applying until the compound has dried to a haze, then remove the residue with a microfiber towel. If you like what you see on your test spot, do the rest of the lid. Post some pictures for us so we can see the damage. Mark Mark - Thanks mark take a look at the damage: Dammad - Does yours resemble this? Loren heres a pic of the damage Yes, exactly like that.. But mine is the spoiler itself, not the lid part. Well it looks like it might spread to the spoiler too. Well I need the Nose resprayed so, i guess the deck lid and spoiler also. Thanks
  13. I have slate grey too, beautiful color. :) I'd suspect the cover you use. Do you leave it on in direct sunlight? During/after rainstorms? Is it fading on your front hood or rear engine cover? It could be deteriorating clearcoat on a paint repair. The factory clearcoat is pretty robust unless you leave it sitting in the desert sun for months at a time or expose it to solvents or other abrasives. It's quite possible that a good polish can fix this problem. Go to a local auto shop and pick up some Meguiar's fine cut cleaner #2 or 3M rubbing compound (both are readily available polishes and have a medium cut), along with some microfiber applicator pads and microfiber towel. Wash the car, then pick a small section (2" or so) of the dull paint and with a nickel-sized dab on the microfiber applicator, apply the compound in a firm , even swirling motion for about 10 seconds and then lift. If your applicator has grey paint on it stop immediately, that means the dullness is caused by your clearcoat wearing off. If not, continue applying until the compound has dried to a haze, then remove the residue with a microfiber towel. If you like what you see on your test spot, do the rest of the lid. Post some pictures for us so we can see the damage. Mark Mark - Thanks mark take a look at the damage: Dammad - Does yours resemble this? Loren heres a pic of the damage
  14. Thanks for all the advice I'm trying to include a picture of the damage, but the repaint sounds plausible seeing that the rest of the car is in pristine condition.
  15. hey Loren, I read most of your posts, around 180 never much higher. I am the second owner and i've had the car over 2 years. Thanks 180 is normal. Well, sorry to tell you but it sounds like perhaps the rear decklid has been repainted. Do what number9ine suggested and post a pic so we can see the damage. Yeah it looks bad and feels worse, if the fan in the decklid goes out would that cause heat to "spill out" and damage the paint? I've never heard that fan running. Thnks
  16. hey Loren, I read most of your posts, around 180 never much higher. I am the second owner and i've had the car over 2 years. Thanks
  17. Renntech please help. I have a slate grey metallic 996 cab, and i keep it clean as possible, and covered 99% of the time in LA. I noticed that my decklid is losing its shine very quickly and becoming almost dull in apperance. Has any one else heard of this?...It's on on the deckild, and the car does not run hot. Thanks for your advice.
  18. Thanks Alex...your search turned up many articles. My problem is the door latch, micro-switches
  19. My '01 Cab also makes a squealing noise when it cold at start-up. I park in an underground garage so i can really here it. Only when it bone-cold though. My car is a tiptronic though. Any answers yet?
  20. This site is great! Please help me fix my windows. winter is almost here and my windows go all the way up, and dont let you enter or exit the car without some crafty lever work. I searched the site but havent found anyone with similar problems. I have a 01 Cab TIA B)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.