Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

eurodmguy

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eurodmguy

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    Denver, CO
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    997-1 Carerra
  • Future cars
    Haven't made it that far.
  • Former cars
    Nothing Notable
  1. Hey all, Just recently purchased a 2006 C4. When I bought it the horns didn't work (hi and lo tones). Checked fuses and all that and removed the front bumper. Noticed the horns had been replaced with some after market Hella ones. Power is getting to the horns when the button is pressed. Replaced the horns with Porsche ones and got the pigtails to put the wiring back to factory. Several days later NO HORNS AGAIN. Same thing, they are blown out again. Horns are not going off while driving. I am familiar with the airbag spring deal. That happened to my older 996 before. Has anyone run into this? Never heard the horns going off in my garage or anything overnight. Has anyone run into this before? I can probably warranty out the horns, but I am afraid if I install them back in again it will happen again.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.