Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

500pro

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 500pro

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • Porsche Club
    Other
  • Present cars
    Porsche Cayenne S
    Fiat 695 Abarth
    Alfa156 V6
  • Future cars
    Fiat 500 Abarth
  • Former cars
    Alfetta GTV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi all, I am new to the forum, I have an 05 Cayenne S and last week the check engine light came on, I had it checked and the 2 codes that came up were P0431 and P0421, Catalytic converter slow to warm bank 1 and bank 2 respectfully. The car ran perfectly well, we therefore had the codes cleared and decided to leave it to see if the lights came back. 1 week later and the check engine light has reappeared with the same codes. Now generally when these codes appear they suggest either worn or faulty catalytic converters or exhaust leak or lambda sensors. However I find this hard to believe as the car has only done 34kmiles, also I wouldn't expect both cats to be in recording the same faults. Has anyone any ideas or come across this before? I have also read that some manufacturers have similar faults and its down to the monitoring tolerance being too stringent and they have changed there values to cure the fault via flash coding. I will welcome any suggestions. Thanks in advance.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.