Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

James_D_Calver

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About James_D_Calver

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • Porsche Club
    Other
  • Present cars
    1995 911 (Model 993) Manual 3.6L
  • Future cars
    911 4s
  • Former cars
    1971 MG B Roadster
    BMW 540i
  1. I have a 1995 911 (Model 993) with 102,000 miles. Periodically the Anti Lock and ABD warning lights come on--could be at any speed and the problem is intermittent. If I turn the ignition off and restart the engine, the lights usually go out. And I have confirmed the antil lock is working when the lights are out and not working when the lights are on. Could this be a relay problem? Is there a simple way to test the relay? (FYI, I just replaced a defunct fuel pump relay.)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.