Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

davidcoxley@hotmail.com

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by davidcoxley@hotmail.com

  1. thank you for your observation/suggestions. Really! Yes, he did and said that those tubes are clean. He said if you ran a white straw through it would come through the end white. Thus, my confusion about potential next steps.
  2. Newby here. To anyone who can offer advice, I would welcome it. My problem is a CEL and the damnable P1411. First time it came on, my PA mechanic ran the diag, cleared the codes and had me drive it and see what came of it. Thought I might have missed 3rd and went to 5th under load or something. Anyway, problem returned a few weeks later. This time he ran the diag, replaced air injection value (993-113-245-01) and that was that. Now, two months later and I have relocated from PA to San Diego and the light after month of driving here and there has returned. Dealer confirms same code and responds with a bid to tear the top end off and clean for $7k. Called my long time guy in PA and he says no way. The motor is fine; there is something else afoot. What the heck is my next step? Thank you for your consideration and willingness to give this the think. Regards, Newby in San Diego
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.