Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

mj31

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mj31

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    99 996
  1. My vents will work fine ( front defroster, rear defroster, feet and body ) when the key is in the last position right before you turn the car over but once the car is running all my vents stop working ( no air coming out ) along with my rear defroster button not lighting up. Any advice would be appreciated. Thanks mj
  2. Thanks Loren I swapped out the old fuse for a new 15amp and was lucky enough to get it working again. I appreciate the tutorial on retraining the sunroof. I was never informed you could do that. I was told to hold the lift button for 30 seconds to reset? Thank you for providing me with the most in depth response i could hope for.
  3. I took the fuse (row c # 3) out of my 99 996 c2 that controls the sunroof, windows, central alarm etc. because I'm having a problem with my key fob. After confirming that the fuse was fine I put it back in. At first my overhead lights, windows, sunroof and alarm were not working. I took the fuse out again made sure it was not blown and placed it back in. Now everything is working except my sunroof. I tried holding down the the sunroof button to reset it but to no avail. Any suggestions would be appreciated thanks. Also the fuse that was in row c # 3 was a 30 amp though the fuse assign
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.