Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, WERE due Dec 4th, 2022. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

2003 Boxster - Cranks but engine won't Start


Recommended Posts

So I am having a problem with my 03 boxster (2.7L, 5speed).

Pulled it out of the garage last week, as I was waiting for the garage door to close the car started stuttering and then engine shut off.

Tried to restart, it cranks but engine won't run.

Here is what I have done so far.

1) Check for codes - No Codes present

2) Replaced battery with a new one

3) Replaced DME, Ignition/O2, Blower Engine Comp and Fuel Pump Relays with new ones

4) New Ignition switch

5) Added 2 gallons of gas (just in case Fuel Gauge is bad)

Car still wont start! I left it cranking for >15 seconds and was able to get engine run for a few seconds, but it felt as if only 1 or 2 cylinders were running, then it shut off and won't start. Still no codes present.

Has anyone had a similar issue? If so how did you get it fixed? What else should I check? Thanks!

Edited by apac
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.