Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)
Sign in to follow this  
reneda

PST2 Error on PCM2 Help needed

Recommended Posts

Hi there,

I am trying to get my PST2 to connect to PCM2 on a Cayenne Turbo 2004. System seems to connect ( PCM display shows "Service...") but then it disconnects.

It is an orioginal PST2 with v24.

Does anybody has an idea whats wrong?

Thanks Rene

Share this post


Link to post
Share on other sites
    You can remove these ads by becoming a Contributing Member.

What is the original problem with the PCM or is it working correctly? Are the connections at the rear of the unit secure?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi, yes everthing is ok with pcm and connections on back. i just wanted to include a new cd-changer in most-bus (was not there before).

any ideas? thougt with pst2 pcm2 is no problem. everything else works, just this **** pcm not.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are adding the Factory CD changer unit then no coding is needed, its just plug in play.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, it is not the original. I just added a dension gateway. everything is working, bút sometimes it shows system failure.

But generaly I wanna know why PST2 has a problem with the PCM2 at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.