Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

oldman40

Contributing Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About oldman40

  • Rank
    Contributing Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    Seattle
  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    2013 991 Carrera S cab
    1996 993tt coupe
  1. hi all, first time post here, thanks in advance for any advice, especially loren! i've got a 1996 993tt with interior lights that did not turn on when hood or doors opened. i discovered that my ground wire to the alarm control unit (acu) was bad. so i tried a parallel ground wire from the interior light switch (br/ws wire) to the acu. please note that my alarm arms normally with single flashes when i normally lock the car. also, the door switches and hood microswitches are working in that the door buzzer sounds when i've got the key in ignition and open either door or the hood. here's where it get weird. with the new ground wire in place: 1. if the doors are locked, and the lights are off, then the fob DOES turn on the lights. 2. if the doors are unlocked, and the lights are on, nothing will turn off the lights, not the fob, key in ignition (in position 0, 1, or 2), nor opening/closing doors. 3. if the doors are unlocked and i open the door or hood, the lights will NOT turn on. to me this could indicate: 1. the ground to the acu from the door switches is bad, or 2. an acu relay between the door switch ground and the interior lights is stuck in the off position. neither of these explains why the fob can turn on the lights, but not turn it off. does this look like a bad acu module? if so, is it repairable? also note that my acu p/n is 928618260-02, which represents the early generation of the acu's, later superseded by p/n xxxxxxxxx-03 thanks,
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.