Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Michael hurta

Contributing Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Michael hurta

  • Rank
    Contributing Member

Profile Fields

  • From
    Lakeland, Florida
  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    2002 Porsche 911 Carrera
  • Future cars
    NA
  • Former cars
    NA

Recent Profile Visitors

391 profile views
  1. Hi - 2002 996: Scoured the lists but can't find this particular cluster problem anywhere. In short, my salvage cluster shows a list of errors on start up but my original was fine.... Here's the details. My current cluster shows an intermittent airbag failure warning on the led screen followed by the idiot light. It usually occurs at start up, clears at the stalk and the idiot light remains on, but flickers on occasion. My mechanic had ruled out everything he could related to the airbag warnings and since he didn't have a spare cluster, couldn't swap to test for that. I personally purchased a salvage cluster, removed the battery terminals, installed it and it came to life (I'm also having to buy replacement connector housings because mine disintegrated). The problem is the info screen pretty much scrolled through a variety of issues like oil pressure feedback, temp feedback, fuel feedback, etc. The oil pressure gage was also unresponsive. I expected the odometer to be wrong, but didn't expect all the errors. I also started the car and while it ran, it did run rough, sputtered a bit. Do I have a bad salvaged cluster? Does the cluster need to be programmed (beside the odometer)?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.