Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Jared Imapirate

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jared Imapirate

  1. I am currently trying to repair my 2001 Boxster 2.7 as the coolant temperature gauge no longer reads and the coolant light is flashing at about 1 hz. The coolant temperature sensor pigtail had broken wires too close to the connector itself to effectively solder back together. I searched for several days and couldnt find anyone selling a specifically designated coolant temperature sensor pigtail, but the engine knock sensor pigtail seemed to fit. I installed that part and reconnected the wires with a good soldered connection and plugged everything in, unplugged the battery for about 10 minutes to reset the code, restarted the engine and was greeted with the same flashing light. The coolant temp sensor itself has been replaced, the coolant level is solid and the engine has been burped. Several times. Any thoughts?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.