Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Astarael

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Astarael

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    Poland
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    Porsche 986 Boxster
    2002, 2,7L
  1. Hello there, this is my first post here and I’m writing because of problem with my boxster. Today in the morning I’ve started my 2002 boxster and noticed strange sounds from the engine/ rear side of the car It’s a metallic, grinding sound like a loose piece of metal or something like that Sound disappears when you press gas and comes back once you loose the pedal, I don’t know if it changes while engine is warm Also, check engine light shown up yesterday, when I connected my BT OBD2 there was no error code. I came with that to workshop also, and they said it’s a catalyst efficiency error. I’ve had that error code a while ago, I’ve replaced mass air flow meter and check engine light disappeared. I think it might be a problem with maf again because I bought not the cheaper, not the original one, but why are there these strange sounds? I’m worried about this. Could it be catalyst this time? Or again should I replace maf? This time I’ll buy original one. here are two Videos I made Also I’m sorry if you can’t understand something, my english is not perfect. Thank you for all replies, I hope we will solve that problem together
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.