Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

hmccaffrey

Contributing Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hmccaffrey

  • Rank
    Contributing Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    Scottsdale
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    '96 993 4S, '08 997 4S, Rover HSE Luxury Sport, Big" HD Bagger
  1. Robert; I've successfully impletmented this solution...I used 8 #8 O-rings, and 8 3/8x7/8x.015 mylar washers (doubled up on the washers for the best "feel" on the horn). I left the OEM rubber grommets intact (did not cut them out). The solution worked fine. I think the horn may feel (push) just slightly softer than stock, but no more unwanted horn sounding when braking or backing up. Not sure what the guts of your '95 look like, but there has to be a rework for the assembly as long as the steering wheel/horn mechanics are similar to the '96 vintage. Harry
  2. Hey Robert; Well, that's an ufortunate and unwanted gap. I'll keep the eyes and ears open though. Best of luck. Harry
  3. Loren - thank you very much. I did search the forum but did not locate the discussion on this topic, so thanks for repeating an old issue. Next step: The Fix.
  4. Hey Guy's (and Gals) I've got a teaser for you. Does any one have any experience with loose relays, shorts, or other electrical malfunctions that might be the root cause of my horn sounding when stepping on the brakes? So its not all the time, and it seems to be contingent on forward braking momentum; - Light to normal braking the horn does not squeek or sound - Moderate braking the horn will chirp, akin to brushing wires together to make an intermittent connection - Heaving breaking, the horn just blasts. I'm a little more aware about paying attention in traffic now...nothing more embarrasing that slowing down for a traffic light while surrounded by traffic in all lanes, and the horn blares. Gotta love tinted windows. Any commentary would be appreciated! Thanks, Harry
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.