Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

avp546

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About avp546

  • Rank
    Member

Profile Fields

  • From
    UK
  • Porsche Club
    No
  • Present cars
    996 C4S
  1. I've begun to notice on startup that my left chimney seems to be smoking a bit. Now I'm not sure whether I've begun to get paranoid because I've noticed it and now think its doing it more simply because I've noticed it.... or whether this is actually quite common and normal for my C4S to burn the odd drop of oil on startup? Many thanks in advance
  2. When i took off the memory seat panel i found the wiring had come unplugged so it was a simple fix. Lets hope it holds!
  3. Thanks. The relay was showing a bit of water damage. Have cleaned it up and now it's working.
  4. I think the relay for my heated rear screen has given up the ghost. It is a 2002 C4S and recently the heated rear screen button won't switch off. It doesn't really switch on either and nor does it heat the screen. The light glows a dull orange and only switches off once I've removed the keys from the ignition and locked the car. The other day when I first noticed it I could hear a relay clicking even though I hadn't touched the switch. Any ideas or advice would be gratefully received! Thank you!
  5. I have a 2002 996 C4S and the memory seats don't work. The electric motors in the seats work to adjust the seat but if you follow the instruction manual to reset/clear/programme the memory buttons or keys nothing happens. Can anyone suggest what I should look at to address the issues of the memory panel essentially not working? Many thanks in advance
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.