Jump to content

The RennTech.org community is Member supported!  Please consider an ANNUAL donation to help keep this site operating.
Click here to Donate

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

GoBruins

Contributing Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GoBruins

  • Rank
    Contributing Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Profile Fields

  • From
    Cumberland, RI
  • Porsche Club
    PCA (Porsche Club of America)
  • Present cars
    2002 Porsche 911 C2 Cab
    2002 BMW 530i
    2007 Land Rover Range Rover HSE
  1. Logically it would only be the MAF - because when it is in the circuit the car won't start --- correct? I would consider reinstalling the old MAF and seeing if the car will start.
  2. It looks like there may have been a leak at one time. I would suggest cleaning the dried residue up and check again in a few days.
  3. With the engine off, but the key turned on, the gauge should read zero. With the engine warmed up and idling, I normally see around 1.5-2. I would suggest replacing the oil pressure sending unit.
  4. If I had to guess, I'd pick the elements in the cats are going bad.
  5. I would think the best solution is to replace HID bulbs in pairs. This would eliminate the visible difference in color.
  6. The fader and balance controls work correctly in my car,plus I can turn the volume all the way down and hear nothing. Rear speakers not functioning correctly would explain the fader issues. I have to wonder if the amp was installed properly.
  7. Very nice ! Where abouts in RI are you? I'm in Cumberland. :renntech:
  8. My car reads zero when the key on and the engine off. I suspect your oil pressure sensor needs replacing.
  9. Sorry to hear about the ticket; those are never fun. I have a Valentine V1 that has been in five different vehicles. I wouldn't trade it for anything.
  10. Have you checked the battery in the key? It sounds like it needs replacing.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.