Jump to content

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

krftwrk

Members
  • Content Count

    9
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krftwrk

  1. Perfect! Thanks a bunch Loren!
  2. I went to replace the battery on my 986 year 2000 key fob (I've done it before) and a tiny spring popped out, but I can't seem to figure out where it's supposed to go. Does anyone have a pic of an opened key fob to show me the placement of the spring? Or a video? Or even a nicely worded description? Thanks!
  3. I inadvertently pulled out one of the clips that holds in the bracket under the steering wheel where I'm supposed to store my owner's manual. (tried to cram too much stuff into the bracket). One of the fasteners pulled out. And now any attempt I make to push the plastic spreading-faster through the bracket's hole and into the hole in the under-dash is failing. What's the best way to refasten this? Maybe I buggered up the fastener and need a new one? Anyone know the part number? Thanks
  4. https://freddysboxster.wordpress.com/2015/04/19/hey-why-wont-the-top-move/
  5. Well, I'll be! JFP was right. The temp sensor checked out OK. The coolant reservoir sensor was the problem. The wire and connector were attached OK. But the sensor kind of goes into the bottom of the tank with a half turn. It had become dislodged from the tank and was just kind of hanging there. My guess is that when my mechanic installed the new tank last fall, he must not have securely screwed in the sensor and the pothole jolt was enough for it to finally come loose. I'm surprised it didn't fail sooner. Thanks everyone for the assistance and especially to JFP who was right on the money about where to look. Managed to swap out my air filter while I was checking the temp sensor, so double plus good. Warm weather coming soon! :) Best.
  6. Just so I understand the terminology here… a. temp sensor: is that the sensor that i can find here in green? b. the " surge tank level sensor". is that the wire that goes to the bottom of the coolant reservoir in the rear trunk like this one noted in yellow here? From other places I've read that there is also the possibility that my "engine compartment blower" could be bad. (or one of the aforementioned sensors). Where is the location of the blower? Sorry for the noobie questions. Still learning. Thanks again.
  7. I had an unfortunate wintertime run-in with an enormous pothole at (US) interstate highway speeds (2000 Boxster). I dented the left rear rim pretty good and also blew the tire as a result. As soon as this happened, my Coolant Temp light started flashing at a slow speed. I've seen elsewhere the descriptions for the slow flash (i.e low coolant, coolant temp too high, or maybe engine compartment temp too high?). I'm somewhat new to this car (<9 mo. owner), so I'm not sure what I should check next. My coolant level is topped up just like usual. (I had the reservoir changed last fall). I see no leaks. The temp gauge is steady at 180° or so just like normal. Any ideas what I might have damaged when this happened? Is it happening on the left side a clue? I have a Durametric which I will connect when it warms up in a few days. Just curious what I might be up against. Thanks in advance.
  8. Can I use Volkswagen brand antifreeze that I use for my 2005 Golf in a 2000 Boxster?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.