Jump to content

Server Lease Renewal/Software Licenses

Our yearly server lease, software licenses, as well as hardware operating costs, ARE due Dec 6th, 2021. Our current donations have fallen far short of the funds we need to renew. Please remember the RennTech.org community is Member supported so please consider a donation to help...  THANK YOU!

Welcome to RennTech.org Community, Guest

There are many great features available to you once you register at RennTech.org
You are free to view posts here, but you must log in to reply to existing posts, or to start your own new topic. Like most online communities, there are costs involved to maintain a site like this - so we encourage our members to donate. All donations go to the costs operating and maintaining this site. We prefer that guests take part in our community and we offer a lot in return to those willing to join our corner of the Porsche world. This site is 99 percent member supported (less than 1 percent comes from advertising) - so please consider an annual donation to keep this site running.

Here are some of the features available - once you register at RennTech.org

  • View Classified Ads
  • DIY Tutorials
  • Porsche TSB Listings (limited)
  • VIN Decoder
  • Special Offers
  • OBD II P-Codes
  • Paint Codes
  • Registry
  • Videos System
  • View Reviews
  • and get rid of this welcome message

It takes just a few minutes to register, and it's FREE

Contributing Members also get these additional benefits:
(you become a Contributing Member by donating money to the operation of this site)

  • No ads - advertisements are removed
  • Access the Contributors Only Forum
  • Contributing Members Only Downloads
  • Send attachments with PMs
  • All image/file storage limits are substantially increased for all Contributing Members
  • Option Codes Lookup
  • VIN Option Lookups (limited)

Hearing sound after installing litronic retrofit kit


Recommended Posts

Hi,

I recently installed the litronic retrofit kit using Toolpant's 9X6 Werks DVD (Great tutorial video by the way) for my 1999 Boxster. I installed the litronics using the wiretap method. The litronics work perfect, but I've encountered a problem...sound wise. When I drive the car, I hear this "buzz/hum" sound coming from the front of the car, particularly between 1st and 2nd gear. The sound is intermittent between 3rd and 4th gear, but predominantly noticeable between 1st and 2nd. I visually checked to see if anything was loose or dangling in the frunk compartment that might be causing the sound, but everything seems to be fine. I thought it might be the wiretaps, but the lights work fine, so I dont think its the wiretap connection. The fuses are 15amps like they are supposed to be. I also replaced my battery (Kirkland-48)about a week before I installed the litronics, but I never heard the sound after I installed the battery, only after I installed the litronics, so I dont think its the battery. I'm curious if anyone else has encountered this problem or if there is a fix for this. Any help would be very much appreciated. Thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.